4 års jubileum 1 maj

4 års jubileum 1 maj

Oaxen Krog & Slip 4 års jubileum

Det har hunnit gå 22 år sedan vi tog våra första stapplande steg som krögare ute på ön Oaxen i Stockholms södra skärgård. Mycket vatten har passerat under Stockholms broar sedan vi lämnade livet ute på ön för att bli Djurgårdsbor. Filosofin är dock densamma nu som då. Kärlek till nordiska råvaror, natur och det kreativa skapandet liksom de hållbart och etiskt producerade råvarorna är ledord som vi alltid bär med oss.

Nu fyller vi 4 år som Djurgårdsbor, måndagen den 1 maj. Och alla som vill fira det med oss bjuder vi på bål och vår egenhändigt gjorda chark inne i Oaxen Krog, för att därefter vidare i Oaxen Slip serveras en jubileumsmeny om 6 rätter med våra absoluta bistrofavoriter genom åren för 795 kronor per person.

Kom och fira med oss!

 

MENY

 

Boka här!