Brunch med vännerna, ett mindre bröllop eller en middag i avskildhet. Klubbrummet är den perfekta matsalen för er som vill äta en middag i avskildhet, fira det speciella tillfället eller unna er det lilla extra.

Med fantastisk utsikt över Stockholms hamninlopp med plats för upp till 16 gäster skräddarsyr vi en tillställning utefter era önskemål. Se nedan meny för inspiration – eller hör av er till oss så berättar vi mer.

Vi tar emot förfrågningar om Klubbrummet året runt via e-post, med reservation för att vi behöver ha förfrågan senast 2 veckor före planerat besök för att kunna se över möjligheterna på bästa sätt.

Klubbrummet passar även utmärkt för informella och formella möten och är utrustad med den teknik och service som ni kan tänkas behöva. Skicka er förfrågan till info@oaxen.com så svarar vi med förslag på upplägg som passar er.

Konferens
Heldagskonferens 9:00-16:00

I paketet ingår lokalhyra, konferenskit (pärm, penna, papper), blädderblock, teknisk utrustning med möjlighet för skärmdelning till storbildstv (via egen medhavd dator) samt frukt och vatten.

Förmiddagsfika, 2-rätterslunch med förrätt, varmrätt och eftermiddagsfika.

1400 kronor exklusive moms per person beräknat på ett deltagande om 10 personer.

Är ni färre än 10 eller har övriga önskemål, hör av er till oss så hjälper vi er gärna att skräddarsy ett paket utefter era önskemål och storlek på sällskap.

Halvdagskonferens 9-12 alt 13-16

I paketet ingår lokalhyra, konferenskit (pärm, penna, papper), blädderblock, teknisk utrustning med möjlighet för skärmdelning till storbildstv (via egen medhavd dator) samt frukt och vatten.

2-rätterslunch med förrätt, varmrätt och förmiddag- eller eftermiddagsfika.

1050 kronor exklusive moms per person beräknat på ett deltagande om 10 personer.

Är ni färre än 10 eller har övriga önskemål, hör av er till oss så hjälper vi er gärna att skräddarsy ett paket utefter era önskemål och storlek på sällskap.

Vi tar emot förfrågningar på e-post till info@oaxen.com.

Middag

I Klubbrummet sitter man tillsammans upp till 16 personer för en privat middag med egen service och fantastisk utsikt över Saltsjön. En minimum nota om 20 000 kronor gäller att fritt disponera på mat och dryck ifrån Slipens kök. Se exempel menyer, med reservation för förändringar.

För lunch och brunch gäller andra bokningsvillkor, hör gärna av er på e-post med förfrågan om intressant.

Vi tar emot förfrågningar på e-post till info@oaxen.com, för kvällsbokningar behöver vi er förfrågan senast 2 veckor innan planerat besök.

Menyförslag Klubbrummet

Alla rätter serveras på stora fat som gästerna själva förser sig ifrån så att alla kan ta del av så mycket som möjligt, där köksmästaren anpassar antalet portioner efter storleken på sällskapet. Samma meny serveras till samtliga i sällskapet. Med reservation för förändringar i menyn.

Meny 1


Snacks – vid ankomst på stående fot, förslagsvis tillsammans med ett glas Champagne.

Syrliga potatischips med löjrom &- gräddfilsdipp 50
Kroketter på Oaxen chark & ost 50

Förrätt
Grillat potatisbröd med löjrom, zucchinikräm, gratinerad Västerbottenost & dill 155
Norrønasill med brynt smör, ljummen potatissallad, hackat ägg & äpple 165

Varmrätt
Helgrillad piggvar med pepparrot, brynt smör och färskpotatis (1 fisk räcker till cirka 4 personer), serveras med höstkålsallad med Nobisdressing, äpple & hasselnötter 1605

Ost
Varm granbarksost från Jürss mejeri med rostat surdegsbröd & lindblomssirap för 4-6p 600

Dessert
Kaffeglass med chokladbrownie & körsbär i punsch 110

Angivna priser är per portion där köksmästaren anpassar antalet portioner utefter storleken på sällskapet. Beräknat på ett deltagare antal om 14 personer blir ovan meny 851 kronor per person. Med reservation för ändringar i menyn.

 

Meny 2

Snacks – vid ankomst på stående fot, förslagsvis tillsammans med ett glas Champagne.
Lufttorkad skinka från Alkvettern 36mån 75
Friterad siklöja med Västerbottenostkräm 55

Förrätt
Grillad rotselleri bakad i vassle med löjrom, brödfras & gräslök 155
Råbiff på innanlår med senapsmajonnäs, syrad grädde & surdegskrutonger 160

Varmrätt
Svensk hängmörad entrecote grillad på ben med gulbetor & rökt märgsmör för 2p serveras med höstkålsallad med Nobisdressing, äpple & hasselnötter pommes frites och rökt majonnäs 930

Ost
Svensk gårdsost med grillat apple & kumminknäcke 95

Dessert
Rårivna frusna äpplen med mandelmjölkssorbet, mandelkaka & vit choklad 120

Angivna priser är per portion där köksmästaren anpassar antalet portioner utefter storleken på sällskapet. Beräknat på ett deltagare antal om 12 personer blir ovan meny 722 kronor per person. Med reservation för ändringar i menyn.

Julbord

För privata sällskap upp till 16 gäster erbjuds julbord i Klubbrummet, här med egen service och fantastisk utsikt över Saltsjön och Beckholmen. Vi tillämpar två sittningar, lunchsittning 11:30-14:30 med en minimum nota om 15 000 kronor samt middagssittning 19:30-22:30 med en minimum nota om 25 000 kronor att spendera fritt på mat och dryck.

Skicka er förfrågan till info@oaxen.com eller ring oss på 08-551 531 05.