Boka bord

Bistro Slip Oaxen Krog

Boka bord

Bistro Slip Oaxen Krog

BISTRO SLIP

I Oaxen Slip serveras vår egen tolkning av nordisk bistromat, goda och okomplicerade rätter som med fördel delas med personer du tycker om. En folklig mötesplats för såväl avkopplande luncher, mysiga bruncher eller trevliga kvällsmiddagar. Våra vanliga bord kompletteras av två community bord – gemensamma långbord för ett eller flera sällskap. Vi sparar alltid 10 drop-in platser vid bardisken för dig eller er som är spontana!

 

Är ni ett lite större sällskap, ta en titt på Klubbrummet! Med plats för 14 gäster och magnifik utsikt över Stockholms hamninlopp och Söders höjder borta i horisonten hittar ni den perfekta matsalen för er som söker lite avskildhet, exempelvis för affärsmiddagen, brunchen med vännerna, den mindre bröllopsmiddagen eller för firandet av det där speciella tillfället. Det smakfullt inredda Klubbrummet har dessutom utrustats med den teknik och service ni kan tänkas behöva för det informella eller formella affärsmötet eller konferensen. Kontakta oss så hjälper vi till att skräddarsy den optimala tillställningen efter era önskemål.

 

Missa inte veckans värsting! Serveras lunch och byts varje tisdag.

Gravad lax med dillstuvad potatis, senapssås & grillad citron 23-27/5

 

Lunch på fredagar firar vi lite extra med en av våra kockar vid skärmaskinen som bjuder på chark vi tillagat i vår rök ”Smokey Joe”, till det erbjuds utvalt vin på glas.

 

Missa inte säsongens sista Söndagsstek nu på söndag kväll!
Finns som komplement till den ordinarie menyn, 3-rätters för 2 personer eller fler som förnyas varje vecka. Ny meny varje söndag, 495 p.p.

 

29/5
Sotad pilgrimsmussla med råmarinerade tomater, grillad gurka och basilika.
Grillad Kyckling med zucchini, bönor och ramslök.
Rabarberpaj med vaniljkräm

 

Varmt välkomna önskar vi på Slipen!

Tilltugg

Förrätter

Varmrätter

Tillbehör

Efterrätter