Oaxen Krog

Nära naturen och nästan mitt i staden på en plats med ett historiskt industriellt förflutet. På många sätt som vårt ursprung och vår filosofi från ön Oaxen i Stockholms södra skärgård där allt en gång började.

Vi följer säsongens nyanser och utforskar det vildvuxna här på Djurgården. Och väljer endast unika råvaror från vårt absoluta närområde till Nordens yttersta gränser där kvalité, smak samt hållbart lantbruk och human djurhållning går hand i hand. Naturen inspirerar och formar våra tankar när vi skapar vår meny och när vi väljer våra viner. Dessa kommer från små utvalda vingårdar i den gamla vinvärlden Europa och som delar vår filosofi.

Varmt välkomna,

Agneta_SignaturMagnus_Signatur

Boka bord

BOKA BORD

Vi serverar en säsongsbetonad avsmakningsmeny till alla gäster, denna kompletteras med tillhörande vinservering/alkoholfritt samt en välsorterad vinlista. Vår avsmakningsmeny kostar 2 450, vinservering 1 600, 1 900 alternativt 2 900 och alkoholfritt 900 per person.

Bokningen är nu öppen för reservationer fram till 19 december 2020.

Bord kan bokas för 2-6 personer.

För sällskap större än 6 personer, vänligen kontakta oss via mail; krogen@oaxen.com

På grund av rådande omständigheter och restriktioner har vi för tillfället inget delat bord. Bokningar för 1 person sker därför på förfrågan, kontakta oss gärna så ser vi vilka möjligheter som finns.

Om önskat datum inte är tillgängligt, anmäl er på väntelistan så kontaktar vi er om/när ett bord blir tillgängligt.

Om en minskning av antalet gäster i sällskapet sker före bokningsdagen kan vi endast eventuellt erbjuda ett mindre bord, beroende på tillgängligheten.

Om du inte får någon bekräftelse via mail så har bokningen troligen inte gått igenom, vänligen kontakta oss.

Öppettider

Öppet året runt; onsdag-lördag från kl. 18:00.

Vi har stängt Påsk, Midsommar & Jul/Nyår.