Oaxen Krog

Nära naturen och nästan mitt i staden på en plats med ett historiskt industriellt förflutet. På många sätt som vårt ursprung och vår filosofi från ön Oaxen i Stockholms södra skärgård där allt en gång började.

Vi följer säsongens nyanser och utforskar det vildvuxna här på Djurgården. Och väljer endast unika råvaror från vårt absoluta närområde till Nordens yttersta gränser där kvalité, smak samt hållbart lantbruk och human djurhållning går hand i hand. Naturen inspirerar och formar våra tankar när vi skapar vår meny och när vi väljer våra viner. Dessa kommer från små utvalda vingårdar i den gamla vinvärlden Europa och som delar vår filosofi.

Varmt välkomna,

Agneta_SignaturMagnus_Signatur

Boka bord

BOKA BORD

Vi serverar en säsongsbetonad avsmakningsmeny till alla gäster, som kompletteras med tillhörande vinservering/ alkoholfritt samt en välsorterad vinlista. Vår avsmakningsmeny kostar 2 450, vinservering 1 600, 1900 alternativt 2900 och alkoholfritt 900 per person.

Bokningen är nu öppen för reservationer fram till 30 juni 2020.

Bord kan bokas för 2-6 personer.

Delat bord erbjuds sällskap 1-3 gäster, ta möjligheten att uppleva måltiden med andra gäster (6-8 personer). För sällskap större än 6 personer, vänligen kontakta oss via mail; krogen@oaxen.com

Om ditt önskade datum inte är tillgängligt, anmäl er på väntelistan och vi kommer att kontakta er om ni/när ett bord blir tillgängligt

Om en minskning av antalet gäster sker före bokningsdagen, kommer vi eventuellt endast kunna erbjuda ett mindre bord beroende på tillgängligheten.

Om du inte får någon bekräftelse via mejl så har bokningen troligen inte gått igenom, vänligen kontakta oss.

Öppettider

Öppet året runt; tisdag-lördag från kl. 18:00.

Vi har stängt Påsk, Midsommar & Jul/Nyår.