Oaxen Krog2022-08-05T11:43:29+02:00
Boka bord

OAXEN KROG

Nära naturen och nästan mitt i staden på en plats med ett historiskt industriellt förflutet. På många sätt som vårt ursprung och vår filosofi från ön Oaxen i Stockholms södra skärgård där allt en gång började.

Vi följer säsongens nyanser och utforskar det vildvuxna här på Djurgården. Och väljer endast unika råvaror från vårt absoluta närområde till Nordens yttersta gränser där kvalité, smak samt hållbart lantbruk och human djurhållning går hand i hand. Naturen inspirerar och formar våra tankar när vi skapar vår meny och när vi väljer våra viner. Dessa kommer från små utvalda vingårdar i den gamla vinvärlden Europa och som delar vår filosofi.

Varmt välkomna!

Magnus och Agneta med personal

Boka bord

BOKA BORD

Vi serverar en säsongsbetonad avsmakningsmeny till alla gäster, denna kompletteras med tillhörande vinservering/alkoholfritt samt en välsorterad vinlista. Vår vinlista finns att ladda ner här på vår hemsida. Priset för vår avsmakningsmeny är 3 300, vinservering 1 950 alternativt 2 950 och alkoholfritt 900 per person.

Öppettider 2022: onsdag-lördag från kl. 17.30 (senaste ankomsttid 19.30)

Bord kan bokas för 2-6 personer.

Med hänsyn till er egna och övriga gästers måltidsupplevelse har vi inte möjlighet att ta emot barn under 10 år.

För tillfället har vi inget delat bord. Bokningar för 1 person sker därför på förfrågan, kontakta oss gärna så ser vi vilka möjligheter som finns.

Om önskat datum inte är tillgängligt, anmäl er på väntelistan så kontaktar vi er om/när ett bord blir tillgängligt.

Om en minskning av antalet gäster i sällskapet sker före bokningsdagen kan vi endast eventuellt erbjuda ett mindre bord, beroende på tillgängligheten.

Om du inte får någon bekräftelse via mail så har bokningen troligen inte gått igenom, vänligen kontakta oss.

ÖPPETTIDER

Öppet året runt; onsdag-lördag från kl. 17:30.

Vi har stängt Påsk, Midsommar & Jul/Nyår.

Boka bord
Go to Top