Oaxen Krog

Nära naturen och nästan mitt i staden på en plats med ett historiskt industriellt förflutet. På många sätt som vårt ursprung och vår filosofi från ön Oaxen i Stockholms södra skärgård där allt en gång började.

Vi följer säsongens nyanser och utforskar det vildvuxna här på Djurgården. Och väljer endast unika råvaror från vårt absoluta närområde till Nordens yttersta gränser där kvalité, smak samt hållbart lantbruk och human djurhållning går hand i hand. Naturen inspirerar och formar våra tankar när vi skapar vår meny och när vi väljer våra viner. Dessa kommer från små utvalda vingårdar i den gamla vinvärlden Europa och som delar vår filosofi. Här hittar ni vår vinlista: Vinlista Oaxen Krog

Varmt välkomna,

Agneta_SignaturMagnus_Signatur

Boka bord

BOKA BORD

Vi serverar en säsongsbetonad avsmakningsmeny till alla gäster, som kompletteras med tillhörande vinservering/ alkoholfritt samt en välsorterad vinlista.

Avsmakningsmenyn kostar 2 100, vinservering 1 500 och alkoholfritt 700 per person.

Delat bord, när ett större bord i vår matsal är ledigt finns det möjlighet att boka platser vid detta och uppleva måltiden med andra gäster (6-8 personer).

Öppettider

Öppet året runt; tisdag-lördag från kl. 18:00.

Vi har stängt Påsk, Midsommar & Jul/Nyår.

Borden släpps 3 månader framåt i tiden, 1 ny dag varje dag.