solo

Välkommen till OAXEN SOLO

Hösten 2018 lanserade vi ett helt nytt och unikt koncept – OAXEN SOLO. Du går ut och äter på egen hand samtidigt som du träffar nya intressanta människor. Det handlar inte bara om riktigt god mat och läckra smaker, det är ett mycket mer spännande sätt att äta middag.

This was one of the best dining experiences I have had, as a solo diner. Cheers! som en gäst kommenterade sitt besök.

Solo är exklusivt för solo-ätare. Inga dejter, inga barnfamiljer eller kompisgäng. Du ska alltså inte ta med dig någon annan än dig själv. Hela idén med SOLO är att du kommer på egen hand och träffar andra som också gör det.

OAXEN SOLO
VARJE ONSDAG & FREDAG

Vad händer när vi äter middag med människor vi aldrig träffat förut?

Möt 3 SOLO-ätare!

MARIA

Min far sa alltid till mig att inte åka, resa, göra saker på egen hand, ja eftersom han var rädd om mig. Detta har många gånger påverkat mina beslut i livet. Nuförtiden vill jag hela tiden utvecklas och testa nya saker. Jag har blivit modig på äldre dar och bockar ivrigt av på min ”bucket list”. Nu ska jag våga gå ut och äta själv – med nya människor som jag aldrig träffat!

ANNA

Tänk att ingen annan har gjort det här! Jag älskar att gå ut och äta gott, prova olika viner och prata och diskutera högt som lågt. När min man och jag gick skilda vägar försvann även min umgängeskrets. Att gå ut och äta på egen hand är inte min grej, känns jobbigt och utsatt. Jag ser verkligen fram emot att prova SOLO.

NIKLAS

Jag reser supermycket i mitt arbete. Det är både roligt och utvecklande men det innebär många måltider på egen hand vilket ibland blir ensamt. SOLO är något jag verkligen välkomnar – att få äta med andra människor utan annat syfte än att ha trevligt. Jag pratar oerhört mycket i mitt arbete vilket gör att jag ibland kan längta till att bara få lyssna tillsammans med andra.

På SOLO är alla solo-ätare tillsammans

Att gå ut och äta på egen hand kan kännas obekvämt. Det vill vi ändra på. Dessutom tror vi att matupplevelsen sträcker sig bortom smaklökarna, mat smakar helt enkelt bättre tillsammans med någon. Därför erbjuder vi OAXEN SOLO – vi tycker att alla som vill ska gå ut och äta utan sällskap, oavsett anledning. Dina vänner kanske är upptagna med annat, du är i Stockholm på affärsresa eller så är du helt enkelt trött på att alltid hänga med samma gamla kompisgäng.

OAXEN SOLO
När: Onsdagar kl 19.30 och Fredagar 18.00
Plats: SOLO-bordet, 10 platser i Oaxen Slip
Hur: Hovmästaren tar emot dig, du äter SOLO-meny och väljer egen dryck.

OAXEN SOLO
VARJE ONSDAG & FREDAG

Maten på Oaxen Slip

I Oaxen Slip serverar vi vår egen tolkning av nordisk bistromat, goda och okomplicerade rätter som med fördel delas med andra. Maten är nordisk, närodlad och egensinnig med spännande smaker. Vi arbetar med genuina nordiska smaker från ekologiska råvaror och ingredienser.

Meny

Middag på OAXEN SOLO, Onsdagar och Fredagar kl 18.00

 

Den fasta SOLO-menyn består av 2 alternativa förrätter, varmrätter och efterrätter. Allt från Oaxen Slips ordinarie rätter. Till menyn väljer du vad du sedan dryck. Menyn kombineras speciellt för SOLO och kostar 595 kr.

Alla alternativ serveras på SOLO-bordet och alla kan smaka av allt. Det påminner helt enkelt om en middag med en stor familj, med den skillnaden att du träffar dina bordsgrannar för första gången.

Om du har kostavvikelser eller är allergisk kontaktar du oss enkelt på mail eller 08-551 531 05 senast 1 dag innan.

Hitta hit

Bil är inte alltid så lätt att ta till Beckholmen eftersom Djurgårdsbron är avstängd sommartid och i december under helger och större programdagar. Dessutom finns det begränsat antal parkeringsplatser på Djurgården och vi har tyvärr ingen egen gästparkering. För mer information, klicka här.

Spårvagn (7) från Sergels torg, stig av vid Skansen, gå söderut ca 250 meter på Djurgårdsslätten fram till slutet av Beckholmsvägen, över bron och direkt till höger ligger fartyget.

Buss 44 från Karlaplan, stig av vid Skansen, gå söderut ca 250 meter på Djurgårdsslätten fram till slutet av Beckholmsvägen, över bron och direkt till höger ligger fartyget.

Färja året runt från Slussen och Skeppsholmen
(sommartid även från Nybroplan med Strömma)
Stig iland vid Gröna Lund, gå Allmänna Gränd rakt fram, efter 50 meter sväng höger in på Lilla Allmänna Gränd, gå hela vägen ner till kajen ca 100 meter och därefter 150 meter promenad längst med kajen. Från Oaxen Krog & Slip gå ytterligare 30 meter till slutet av Beckholmsvägen, över bron och direkt till höger ligger fartyget.

Cykel/gående från Djurgårdsbron längs med Djurgårdsvägen, fram till Skansen, sväng höger vid Djurgårdsslätten, cykla/gå ytterligare ca 250 meter på Djurgårdsslätten fram till slutet av Beckholmsvägen, över bron och direkt till höger ligger fartyget.

FÖLJ OAXEN SOLO FÖR EXKLUSIV INFORMATION

Vi samlar endast in dina personuppgifter för bokning på OAXEN SOLO. Uppgifterna kommer inte att säljas eller användas i annat syfte än att informera om Oaxen Krog & Slip och din bokning. Uppgifterna kommer endast att hanteras av personer som arbetar med din bokning. Dina uppgifter sparas efter ditt besök endast om du uttryckligen godkänner det.

Jag godkänner att mina uppgifter sparas för vidare information från Oaxen Krog & Slip

OAXEN SOLO – exklusivt för alla SOLO-ätare

På OAXEN SOLO hittar du ett intressant och nytt sammanhang tillsammans med nya människor men med några gemensamma nämnare. Ni vill och vågar ge er in i nya situationer på egen hand, ni vill möta nya människor, ha trevligt och äta riktigt gott.

Boka bord

Vad roligt att du bokar dig på OAXEN SOLO!

Välj OAXEN SOLO i menyn och välj 1 person. Välj sedan datum, sittningen är kl 18.00.

Det finns ett begränsat antal platser som snabbt blir bokad. Skulle det vara fullbokat hänvisar vi till kommande onsdagar och fredagar.

Vi ser fram mot att du kommer!