Presentkort & webbshop

Vid köp av presentkort laddas valfri summa på ett betalkort som kan användas i någon av våra restauranger eller vårt hotellfartyg, Prince van Orangiën.

Presentkort postas fram till 21 december kl 15.00. Därefter går det endast att hämta presentkort på plats till den 22 december, sedan har vi stängt för jul- och nyår!

Information

Väljer ni att få kortet hemskickat reserverar vi oss för en leveranstid på en vecka ifrån beställningsdatumet då det skickat med vanlig post. Det går givetvis även bra att komma till oss på plats för att köpa ett presentkort.

Beloppet på kortet kan inte lösas in mot pengar och är giltigt i ett år ifrån inköpsdatum.

För beställningar som ska skickas utanför Europa vänligen kontakta oss på info@oaxen.com.

Ångerrätt

Lagstadgad ångerrätt, enligt distans- och hemförsäljningslagen (2005:59), är tillämplig på avtal avseende köp av presentkort via www.oaxen.com

Detta innebär att kunden kan ångra ett köp av ett presentkort inom fjorton (14) kalenderdagar från det kunden mottagit presentkortet. Kunden behöver inte ange någon anledning för utnyttjandet av ångerrätt. Dock förutsätter utnyttjandet av ångerrätten att presentkortet inte har nyttjats helt eller delvis.

Vid nyttjande av ångerrätt, kontakta info@oaxen.com

Oaxen Solo

595 kr

Med SOLO lanserar vi ett helt nytt och unikt koncept där du går ut och äter på egen hand samtidigt som du träffar nya intressanta människor. Solo är exklusivt för solo-ätare. Inga dejter, inga barnfamiljer eller kompisgäng. Du ska alltså inte ta med dig någon annan än dig själv!

Våra Solo gäster får en förvald meny och inträffar varje onsdag kl 19.30 och fredag kl 18.00 och bokas direkt på vår hemsida.

Kategori:

Valfritt belopp

Välj ett valfritt belopp att ge bort i presentkort.

Minsta belopp: 500 kr

Ange belopp:

Kategori: